Γεν. Συνέλευση: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ A.E. 2/6/2022
website: www.sed.gr e-mail: info@sed.gr
Αθήνα 3 Ιουνίου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τη Γεν. Συνέλευση της εταιρείας ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ A.E., συνεχίστηκε το “Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2022” που διοργανώνει ο ΣΕΔ, για 8η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η Γεν. Συνέλευση έγινε στην έδρα της εταιρείας την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 και μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της εταιρείας κ.Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που υπέβαλλαν οι μέτοχοι.
Ήταν μία Γεν. Συνέλευση της εταιρείας, στην οποία λάβαμε μέρος, στα πλαίσια του προγράμματος και την παρακολούθησε ομάδα 30 φοιτητών και φοιτητριών, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο.
Οι φοιτητές συμπλήρωσαν το σχετικό ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ του οποίου οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν μετά από επεξεργασία που θα γίνει μετά το τέλος του προγράμματος.
Ευχαριστούμε την εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ A.E. για την εποικοδομητική συνεργασία, η οποία ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον, προς όφελος των φοιτητών και της επενδυτικής κοινότητας γενικότερα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ WEBCASTING
ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ