Skip to contentSkip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Γεν. Συνέλευση: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. 29/6/2018

         
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς 

websitewww.sed.gr       e-mailinfo@sed.gr

Αθήνα 29 Ιουνίου 2018

Δελτίο Τύπου

Με τη Γεν. Συνέλευση, της «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.», που έγινε την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, συνεχίστηκε το Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών 2018, που διοργανώνει ο ΣΕΔ, για 4η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Την παρακολούθησαν δώδεκα (12) φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορα Πανεπιστήμια, με τη συνοδεία του Προέδρου του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζου.

Οι φοιτητές συμπλήρωσαν το σχετικό ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ του οποίου οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν μετά από επεξεργασία που θα γίνει μετά το τέλος του προγράμματος.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση της «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.», για τη θερμή φιλοξενία και για το πνεύμα συνεργασίας, το οποίο ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον, προς όφελος των φοιτητών,του επενδυτικού κοινού και της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς γενικότερα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Γιώργος Χαντζηνικολάου και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χρήστος Μεγάλου φωτογραφίζονται με τον Πρόεδρο του ΣΕΔ και την ομάδα των φοιτητών που παρακολούθησε τη Γεν. Συνέλευση.

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας κ. Γιώργος Χαντζηνικολάου και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χρήστος Μεγάλου, με τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο.

Άποψη της Γεν. Συνέλευσης

Εκ της Γραμματείας του ΣΕΔ