Γεν. Συνέλευση: ΦΟΥΡΛΗΣ A.E. 16/6/2023
website: www.sed.gr e-mail: info@sed.gr
Αθήνα 17 Ιουνίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τη Γεν. Συνέλευση της εταιρείας ΦΟΥΡΛΗΣ A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, συνεχίστηκε το “Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2023” που διοργανώνει ο ΣΕΔ, για 9η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η Γεν. Συνέλευση έγινε με υβριδικό τρόπο στην έδρα της εταιρείας την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 και μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της εταιρείας κ.Βασίλειος Φουρλής και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ.Δημήτριος Βαλάχης, οι οποίοι απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που υπέβαλλαν οι μέτοχοι.
Ήταν μία Γεν. Συνέλευση της εταιρείας, στην οποία λάβαμε μέρος, στα πλαίσια του προγράμματος και την παρακολούθησε ομάδα φοιτητών και φοιτητριών, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο.
Οι φοιτητές συμπλήρωσαν το σχετικό ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ του οποίου οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν μετά από επεξεργασία που θα γίνει μετά το τέλος του προγράμματος.
Ευχαριστούμε την εταιρεία ΦΟΥΡΛΗΣ A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ για την εποικοδομητική συνεργασία, η οποία ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον, προς όφελος των φοιτητών και της επενδυτικής κοινότητας γενικότερα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:
ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ