Γεν. Συνέλευση: LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. 27/6/2024
Αθήνα 28 Ιουνίου 2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τη Γεν. Συνέλευση, της εταιρείας LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. συνεχίστηκε το «Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2024» που διοργανώνει ο ΣΕΔ, για 10η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς & του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, με τη συνεργασία της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών (ΕΝΕΙΣΕΤ)
Η Γεν. Συνέλευση έγινε στην έδρα της εταιρείας την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Στέφανος Κοτσώλης και ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Οδυσσέας Αθανασίου, οι οποίοι απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που υπέβαλλαν οι μέτοχοι.
Ήταν μία Γεν. Συνέλευση εταιρείας, στην οποία λάβαμε μέρος, στα πλαίσια του προγράμματος και την παρακολούθησε μέσω διαδικτύου, ομάδα φοιτητών, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο.
Οι φοιτητές συμπλήρωσαν το σχετικό ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ του οποίου οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν μετά από επεξεργασία που θα γίνει μετά το τέλος του προγράμματος.
Ευχαριστούμε την εταιρεία LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. για την εποικοδομητική συνεργασία, η οποία ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον, προς όφελος των φοιτητών και της επενδυτικής κοινότητας γενικότερα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:
ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ