Skip to contentSkip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Μεγάλη επιτυχία του 17ου Συνεδρίου του ΣΕΔ

                 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς 

websitewww.sed.gr       e-mailinfo@sed.gr

Αθήνα 23 Δεκεμβρίου 2019

 Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Ζαββός,
απηύθυνε χαιρετισμό στο 17ο Συνέδριο του ΣΕΔ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο Επενδυτικό & Χρηματιστηριακό Συνέδριο, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου με γενικό τίτλο:
«Εταιρική Διακυβέρνηση, Επενδύσεις και Αγορά Εργασίας».το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Χρηματοοικονομικής Τραπεζικής.

Η κατάμεστη αίθουσα και τις δύο ημέρες του Συνεδρίου, το υψηλό επίπεδο των ομιλιών και των τοποθετήσεων, αλλά και ο γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του Συνεδρίου, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των Συνέδρων καθ’ όλη του τη διάρκεια.

Η Εταιρική Διακυβέρνηση, οι Γεν. Συνελεύσεις των εισηγμένων εταιρειών, οι προοπτικές του Χρηματιστηρίου Αθηνών, της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς γενικότερα, αλλά και οι νεώτερες εξελίξεις στην αγορά εργασίας, που ενδιαφέρουν τους φοιτητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων, ήταν τα κυριότερα θέματα αυτού του Συνεδρίου, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι ωφέλησε σε μεγάλο βαθμό όσους το παρακολούθησαν.  

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη των ομάδων εργασίας του ΣΕΔ, που εργάστηκαν με ενθουσιασμό για την διοργάνωση του 17ου Συνεδρίου, τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών για την εξαιρετική συνεργασία και υποστήριξη,αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο Συνέδριο και με τις εξαιρετικές τοποθετήσεις τους, συνέβαλλαν στη μεγάλη του επιτυχία. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 


Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
Μπάμπης Εγγλέζος                 Δρ.Ανδρέας Κουτούπης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ:
EURO2DAY.GR
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
LIBERAL.GR

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: