Γεν. Συνέλευση ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. 19/6/2025
Αθήνα 19 Ιουνίου 2025
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τη Γεν. Συνέλευση, της εταιρείας ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.συνεχίστηκε το «Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2025» που διοργανώνει ο ΣΕΔ, για 11η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς & του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, με τη συνεργασία της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών (ΕΝΕΙΣΕΤ)
Η Γεν. Συνέλευση έγινε στην έδρα της εταιρείας την Τετάρτη 18 Ιουνίου και μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου.Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Μιχάλης Οικονομάκης και ο Δ/νων Σύμβουλος κ.. οι οποίοι απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που υπέβαλλαν οι μέτοχοι.
Ήταν μία Γεν. Συνέλευση εταιρείας, στην οποία λάβαμε μέρος, στα πλαίσια του προγράμματος και την παρακολούθησε μέσω διαδικτύου, ομάδα φοιτητών, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο
Οι φοιτητές συμπλήρωσαν το σχετικό ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ του οποίου οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν μετά από επεξεργασία που θα γίνει μετά το τέλος του προγράμματος.
Ευχαριστούμε την εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.για την εποικοδομητική συνεργασία, η οποία ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον, προς όφελος των φοιτητών και της επενδυτικής κοινότητας γενικότερα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ