Skip to contentSkip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Γεν. Συνέλευση: LAMDA DEV. A.E. 22/6/2022



websitewww.sed.gr e-mailinfo@sed.gr

Αθήνα 23 Ιουνίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη Γεν. Συνέλευση της εταιρείας LAMDA DEVELOPMENT A.E. , συνεχίστηκε το “Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2022” που διοργανώνει ο ΣΕΔ, για 8η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Γεν. Συνέλευση έγινε στην έδρα της εταιρείας την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της εταιρείας κ.Αναστάσιος Γιαννίτσης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ.Οδυσσέας Αθανασίου, οι οποίοι απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που υπέβαλλαν οι μέτοχοι.

Ήταν μία Γεν. Συνέλευση της εταιρείας, στην οποία λάβαμε μέρος, στα πλαίσια του προγράμματος και την παρακολούθησε ομάδα φοιτητών και φοιτητριών, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο.

Οι φοιτητές συμπλήρωσαν το σχετικό ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ του οποίου οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν μετά από επεξεργασία που θα γίνει μετά το τέλος του προγράμματος.

Ευχαριστούμε την εταιρεία LAMDA DEVELOPMENT A.E. για την εποικοδομητική συνεργασία, η οποία ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον, προς όφελος των φοιτητών και της επενδυτικής κοινότητας γενικότερα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:





ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ