Skip to contentSkip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Δελτίο Τύπου: Προετοιμάσου σωστά για το Επίπεδο Δ

Αθήνα 28 Αυγούστου 2022

Δελτίο Τύπου

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την έκδοση ενός πολύ ενδιαφέροντος βιβλίου, το οποίο συνέγραψε το μέλος του ΔΣ του ΣΕΔ, Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης, από κοινού με τον Κωνσταντίνο Διρβάνη. Το βιβλίο έχει τίτλο:
Project Management (IRMA), Εγχειρίδιο Διδασκαλίας για το Επίπεδο Δ

Σημείωμα των συγγραφέων:

Προετοιμάσου σωστά για την πιστοποίηση στο Επίπεδο Δ

Το IPMA® (InternationalProjectManagementAssociation) ορίζει παγκόσμια πρότυπα για επαγγελματική διοίκηση-διαχείριση έργων. Με το μοντέλο του των τεσσάρων επιπέδων παρέχει το πλαίσιο για διοικητές-διαχειριστές έργων. Η προσέγγιση δεν περιορίζεται σε διεργασίες και μοντέλα διαδικασιών, αλλά καλύπτει όλες τις απαραίτητες επάρκειες της διοίκησης-διαχείρισης έργου.

Το βιβλίο περιλαμβάνει όλο το αντικείμενο εκμάθησης για την πιστοποίηση στο επίπεδο Δ του IPMA®. Προσφέρει πολυάριθμα παραδείγματα και υποδείγματα για τις μεθόδους της διοίκησης-διαχείρισης έργου. Στοχεύει επίσης να αναδείξει τη διοίκηση-διαχείριση έργων, εφόσον εκτελείται με επαγγελματικό τρόπο, ως πολύ ευχάριστη και πιθανότατα ένα από τα πιο ευέλικτα και συναρπαστικά επαγγέλματα.

Ο Κωνσταντίνος Διρβάνης έχει προετοιμάσει πάνω από 2.500 εκπαιδευόμενους για πιστοποίηση στη διοίκηση-διαχείριση έργων, συμπεριλαμβανομένων 1.000 υποψηφίων για τα επίπεδα πιστοπoίησης του IPMA®. Είναι Πιστοποιημένος Senior Project Manager – IPMA B, (από τον γερμανικό φορέα), Scrum Master, Agile OKR Master και SAfe 5 Programe Consultant.

O Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης διετέλεσε εταίρος σε Εταιρεία Μελετών, Διοικητής-Διαχειριστής Προγραμμάτων και Έργων, καθώς και επικεφαλής του Τμήματος Ποιότητας και Γραφείου Έργων, για πάνω από 40 έτη. Υπήρξε επίσης Επιστημονικός Συνεργάτης του ΕMΠ. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Δικτύου Διοικητών Διαχειριστών Έργων και στην προηγούμενη θητεία Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο από το e-shop των εκδόσεων ΔΙΑΥΛΟΣ, www.diavlosbooks.gr στην προνομιακή τιμή των 55€ συμπεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής/αντικαταβολής, για αποστολές εντός Ελλάδος. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 25/10/2022.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔ
Ο Πρόεδρος…………………Ο Γεν.Γραμματέας
Μπάμπης Εγγλέζος………Ανδρέας Κουτούπης