Skip to contentSkip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Παρουσίαση ΣΕΔ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

                    
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς 

websitewww.sed.gr       e-mailinfo@sed.gr

Αθήνα 21 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια των συνεργασιών με όλα τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου, διοργάνωσε την πρώτη παρουσίαση των δράσεων του, για τη σεζόν 2018-2019, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με τον καθηγητή κ. Μανώλη Καβουσανό.

Την παρουσίαση έκαναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Μπάμπης Εγγλέζος, ο Αντιπρόεδρος, Νίκος Οικονομόπουλος, και η Ειδική Γραμματέας Μιχαέλα Θεοδώρου, συνοδευόμενοι από ομάδα υποστήριξης, αποτελούμενη από τα μέλη των ομάδων εργασίας:
Γιάννη Ζίττη και Κώστα Σαναλίδη, στελέχη της πλατφόρμας συναλλαγών ΧΜ, καθώς και από τις φοιτήτριες του ΟΠΑ , Άννα Βίγκου, Γεωργία Τσιαχτάνη και Αλεξάνδρα Λεοντίτση.

Η παρουσίαση περιελέμβανε τα εξής θέματα:

1. Σύντομη παρουσίαση του ΣΕΔ, από τον Πρόεδρο Μπάμπη Εγγλέζο
2. Παρουσίαση των ομάδων εργασίας και του κλίματος που βρίσκουν οι φοιτητές στον ΣΕΔ, από την Μιχαέλα θεοδώρου και την Γεωργία Τσιαχτάνη.
3. Πως παρακολουθούμε συστηματικά μια εισηγμένη εταιρεία και γενικά τη χρηματιστηριακή αγορά, από τον Αντιπρόεδρο Νίκο Οικονομόπουλο
4. Θέματα Εταιρικής Διακυβέρνησης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ Μπάμπη Εγγλέζο
5. Πώς γίνονται οι on-line συναλλαγές και πως λειτουργούν οι πλατφόρμες συναλλαγών, από τον υποδιευθυντή της πλατφόρμας ΧΜ, Κώστα Σαναλίδη
6. Παρουσίαση του «Προγράμματος Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών» που θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, με σεμινάρια ενημέρωσης των φοιτητών, για την παρακολούθηση των Γεν. Συνελεύσεων, από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ Μπάμπη Εγγλέζο.
7. Παρουσίαση του 16ου Συνεδρίου του Συνδέσμου, που θα γίνει το Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, το οποίο θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά διαγωνισμό on-line συναλλαγών, με πλασματικά χρήματα και με πλούσια δώρα για τους νικητές, από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο και τον Διευθυντή της πλατφόρμας ΧΜ Γιάννη Ζίττη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας
Μπάμπης Εγγλέζος              Δρ. Ανδρέας Κουτούπης